Catre voi:

De aceea daca aveti un apetit deosebit pentru frumos si va place sa purtati diverse bijuterii lucrate manual, va astept sa strabateti o lunga si frumoasa calatorie a acestor pagini si sa va oglinditi ochii asupra acestor lucruri lucrate cu maiestrie si pasiune pentru frumos... care par sa aiba suflet si imi poarta amprenta de "mica creatoare"
Imi doresc sa fie reapreciata din ce in ce mai mult arta lucrurilor manuale,care readuce in atentia omului modern conceptele de originalitate si valoare si de aceea pentru orice mic "sfat ",pentru orice dorinta de bijuterie nu ezitati sa ma contactati...

Va astept cu drag!!!
Andreea :)


Aici puteti gasi:

luni, 30 aprilie 2012

Pregatiri...

Ca tot se apropie vara si vine vremea vacantei...iar cu aceasta ocazie am si eu timpul necesar pentru a participa la targurile care se organizeaza in vara...usor , usor am luat-o la pas si am inceput pregatirile pentru targ...ba un set, ba o bratara,ba o brosa, ba niste cercei...variaza...in functie de ceea ce isi doreste fiecare... :)

Pentru inceput deschidem swzonul estival :) cu flori frumoase ce se gasesc pe toate lanurile de grau si anume macii...Am realizat un set de maci format din colier, cercei si bratara...si ...in afara setului o brosa :)

Setul este la pretul de 50 lei

Separat - bratara: 17 lei
                                                                                                      colier : 25 lei
                                                                                                      cercei: 15 lei

Brosa : 15 lei


Share/Bookmark Share